Update 26 november 2018!

Lieve mensen,

Deze update hebben we 26 november op de Facebook pagina van Alicia’s Last Hope geplaatst maar zijn hem vergeten op de website te zetten. Dus bij deze nog de update.

Na een lange tijd willen we jullie laten weten hoe het nu met Alicia gaat. Er zijn wel wat veranderingen en kleine verbeteringen. Volgens haar arts zijn veranderingen ook heel goed. Zo is Alicia een heel klein beetje minder moe. Wat ze lange tijd niet kon was tv kijken, omdat ze de prikkels niet kon verdragen en er geen energie voor had. Dat lukt nu weer wel. Ze kijkt wel op haar telefoon omdat ze dan liggend kan kijken wat minder energie kost. Dit geeft haar wat afleiding. Maar als ze iets teveel gedaan heeft bijvoorbeeld typen op haar telefoon uit zich dat de volgende dagen in erge spierpijn. Ze heeft ook nog steeds hele erge kramp in haar nek en daar heeft ze erg veel hoofdpijn van. De fysio doet wat hij kan maar forceren is zeker geen goed plan omdat ze daar heel erg slecht op reageert. De nekkramp en hoofdpijn beletten haar ook om dingen te kunnen doen. We zijn nog steeds druk bezig om hier een oplossing voor te vinden. Het meeste van de tijd ligt ze nog steeds in bed. Dit geeft haar rust en dat heeft ze nog steeds hard nodig. Er is nog een beetje goed nieuws te melden en dat is dat Alicia weer naar de wc kan lopen. De rolstoel heeft ze daar niet meer voor nodig. Ook is ze iets vaker beneden bijvoorbeeld als de fysio komt voor haar behandeling. We kunnen dus niet zeggen dat de behandeling helemaal niets heeft gedaan. Het zijn nog steeds hele kleine stapjes die ze maakt. De klachten die ze nu heeft zijn, op z’n zachtst uitgedrukt, heel erg vervelend. We hopen dat deze klachten snel minder worden en dat ze wat meer kan gaan opbouwen. We zeggen het elke keer weer maar we moeten nog steeds heel erg veel geduld hebben. Alicia is wel al blij met deze kleine veranderingen. We willen toch iedereen nog een keer bedanken voor de lieve berichtjes, kaartjes, alle donaties natuurlijk en jullie betrokkenheid. We zijn iedereen enorm dankbaar. Alicia is een volhouder en zet dapper door. Als ze een keer een iets betere dag heeft, heeft ze wel de neiging om meer te gaan doen dan ze eigenlijk kan. Dat betekent dat ze de dagen erna erg slechte dagen heeft qua nekkramp en spierpijn. De dagen zijn ook erg verschillend. Als ik aan haar vraag hoe voel je je vandaag is het Mwha, dat betekent redelijk, maar soms is het ook wel eens K*T. Dan weet ik al genoeg. Maar ze zet door hoe moeilijk het ook is en we zijn heel erg trots op haar🍀💚


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square