Kleine update 4 maanden na stamcellen

Velen van jullie vragen hoe het met Alicia gaat en of ze al vooruitgang heeft geboekt. Er is deze weken nog niet heel veel veranderd. Er zijn hier en daar wel kleine verbeteringen maar nog geen duidelijke vooruitgang. Wat we natuurlijk ook niet verwachten omdat Alicia al zo lang ziek is. 2 weken geleden zijn we weer begonnen met Thymus injecties. Dit om de stamcellen te helpen. Die krijgt ze nu 1x per week. Al 3 gehad, nog 7 te gaan. Van de injecties is ze een paar dagen extreem moe, dat is niet raar maar wel heel vervelend. We hopen dat het over een tijdje juist voor meer energie zal zorgen. Ook is ze begonnen met medicatie voor haar beenkrampen. Eindelijk iets wat werkt. Zelf naar de wc lopen lukt nog niet maar ze kan het nu in ieder geval wel langzaam gaan opbouwen. In de vorige update hadden we gezegd dat Alicia erg veel spierpijn heeft. Dit is helaas nog niet veranderd. De supplementen die ze had gekregen hielpen daar helaas niet voor. Ook zeiden we dat de eetlust van Alicia terug was en ze veel at, maar die eetlust is de laatste paar maanden weer nergens te bekennen. Het is lastig om te weten of iets verbeterd of dat het maar tijdelijk is. Vandaar dat we ook niet vaak updates plaatsen omdat klachten steeds komen en gaan. Er gaat een hele lange tijd overheen om te zien of er echt vooruitgang komt. Ze zeggen dat die vooruitgang ineens kan komen dus we hopen over een tijdje een berichtje te kunnen plaatsen met goed nieuws. We hebben nog steeds goede hoop! Voor nu is het nog steeds erg veel geduld hebben. We hopen dat jullie dit begrijpen💚


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square