ย 

Doneerbussen opgehaald en AH-actie!!

De doneer bussen zijn op 1 na allemaal opgehaald. Er staat er nog een bij Gerran van den Brink van Dijkhof fietsen in Assendorp Zwolle. Daar mocht de doneer bus nog een tijdje blijven staan ๐Ÿ‘ Dankjewel Gerran!! Eerder hadden we al doneer bussen opgehaald en dat bedrag was โ‚ฌ104.89 wat we al bij het totale bedrag van de Stichting opgeteld hadden. Bij veel winkels mocht de doneer bus langer blijven staan, deze doneer bussen zijn de afgelopen weken opgehaald. Het bedrag wat nog is opgehaald is โ‚ฌ338.84. Dus het totaalbedrag van de opgehaalde doneer bussen is โ‚ฌ 443.73. Wat een geweldig bedrag!! ๐Ÿ˜€ We willen alle winkeliers bedanken dat de doneer bus in de winkel mocht staan!! Ook heeft Alicia"s flyer opgehangen in AH in Zwolle-Zuid. Daar konden mensen hun statiegeld bonnetje doneren. Daarbij is โ‚ฌ 177.20 opgehaald!! Wat zijn we hier ontzettend blij mee!! ๐Ÿ˜€ AH Zwolle-Zuid, bedankt dat de flyer in jullie winkel mocht hangen!! We willen iedereen bedanken die gedoneerd heeft op welke manier dan ook!! Het is zo fijn dat er zo veel mensen met ons mee leven en ons blijven steunen. Dankjewel allemaal!! ๐Ÿ’šย 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
ย