December 27, 2018

Please reload

Recente berichten

Lieve allemaal,

Deze keer een update van mijzelf! Het is lang geleden dat er een update geplaatst is omdat dingen zoveel tijd nodig hebben om te verand...

Nieuwe update juni 2019

16 Jun 2019

1/10
Please reload

Aanbevolen berichten

Doneerbussen opgehaald en AH-actie!!

21 May 2018

 

 

De doneer bussen zijn op 1 na allemaal opgehaald. Er staat er nog een bij Gerran van den Brink van Dijkhof fietsen in Assendorp Zwolle. Daar mocht de doneer bus nog een tijdje blijven staan 👍 Dankjewel Gerran!!

Eerder hadden we al doneer bussen opgehaald en dat bedrag was €104.89 wat we al bij het totale bedrag van de Stichting opgeteld hadden.
Bij veel winkels mocht de doneer bus langer blijven staan, deze doneer bussen zijn de afgelopen weken opgehaald. Het bedrag wat nog is opgehaald is €338.84.

Dus het totaalbedrag van de opgehaalde doneer bussen is € 443.73. Wat een geweldig bedrag!! 😀 We willen alle winkeliers bedanken dat de doneer bus in de winkel mocht staan!!

Ook heeft Alicia"s flyer opgehangen in AH in Zwolle-Zuid. Daar konden mensen hun statiegeld bonnetje doneren. Daarbij is € 177.20 opgehaald!! Wat zijn we hier ontzettend blij mee!! 😀 AH Zwolle-Zuid, bedankt dat de flyer in jullie winkel mocht hangen!!

We willen iedereen bedanken die gedoneerd heeft op welke manier dan ook!! Het is zo fijn dat er zo veel mensen met ons mee leven en ons blijven steunen. Dankjewel allemaal!! 💚 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op Tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© 2018 All Rights Reserved - Stichting Alicia's Last Hope 

  • Facebook App Icon