Update 7 weken na de stamcellen

Vandaag is het 7 weken geleden dat de nieuwe stamcellen teruggeplaatst zijn. Velen van jullie willen vast graag weten hoe het nu met Alicia gaat. We hadden gehoopt dat ze al iets opgeknapt zou zijn maar helaas is dat nog niet zo. Haar lichaam is nog steeds hard bezig om alle schade te herstellen. In Alicia’s geval duurt dit langer omdat ze nou eenmaal een van de meest zieke Lymepatienten is. Alicia heeft erg veel pijn in haar hele lichaam. Bovenop haar ‘normale pijnen’ heeft ze nu ook hele erge spierpijn in haar nek, schouders, rug, armen en benen. Te vergelijken met spierpijn die je krijgt na het sporten. Alleen dan non-stop elke dag en terwijl ze amper iets doet. En ook hele erge stijve spieren. Zodra ze maar iets kleins doet zoals bijv. even te lang op haar telefoon typen heeft ze daar gelijk last van. Daardoor kan ze ook niet douchen, niet naar beneden en niet zelf naar de wc lopen want dat zou het nóg erger maken. Ze wordt door de pijn heel erg moe waardoor ze nog minder energie heeft. Ze ligt nog steeds 24/7 op bed. Af en toe kan ze op haar telefoon om een beetje programma’s terug te kijken maar dat kost veel energie dus tussendoor rust ze heel veel. Alicia wordt elke week gebeld door Michael. Hij heeft iets tegen de spierpijn opgestuurd en nog een natuurlijke pijnstiller tegen de andere pijnen. We hopen dat dat de pijn zal verminderen. Het zal alleen minstens 6 weken duren voordat die echt goed zullen werken. Alicia zegt dat vooral de pijn haar ervan weerhoudt om vooruitgang te kunnen boeken. Dus hopelijk komt de vooruitgang als de pijn minder is. Ze heeft wel weer haar eetlust terug en ze eet veel. Ook is altijd haar bord leeg met het avond eten. Dit is toch een beetje goed nieuws. Ik hoop dat we de volgende keer wat beter nieuws kunnen melden en dat ze dan wat vooruitgang heeft geboekt maar voor nu moeten we geduld hebben 🍀💚 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square