Bedankt voor alle steun!!

We zijn alweer een aantal dagen thuis. Wat is het fijn om weer thuis te zijn en om in je eigen bedje te kunnen slapen😄 

Toen we thuiskwamen werden we verrast door allemaal superlieve kaartjes. Iedereen superbedankt voor het sturen van een kaartje! Alicia vond het echt geweldig om al die lieve berichtjes te lezen! Post krijgen is het leukste wat er is!❤️ En een heel speciaal bedankje voor mede-Lymie Tineke. Bedankt voor de supermooie bloemen! We kregen er tranen van in onze ogen. We kennen je niet maar je bent echt een schat😘❤️ Jullie willen natuurlijk ook weten hoe het nu met Alicia is. Ze is voornamelijk heel erg moe. De adrenaline van de afgelopen weken is aan het uitwerken en dan merkt ze pas hoe moe ze echt is. Het is nog steeds lastig om goed haar rust te vinden maar dat heeft gewoon tijd nodig. Ze is nu begonnen met het proberen om heel langzaam de Morphine pleisters af te bouwen. De pijn is nog lang niet weg of verminderd maar ze wil graag kijken hoe ver ze komt. We hopen dat dat lukt en dat de pijn niet te extreem zal zijn. Hoe minder medicatie ze neemt hoe beter!💪🏻 Ook is ze begonnen met het opbouwen van de hele hoop supplementen die ze heeft meegekregen, allemaal ondersteunende middelen afgestemd op de testresultaten. Met haar heup gaat het ook al redelijk goed. Het doet heel af en toe nog pijn en op die zij liggen lukt soms heel zachtjes. Maar het doet lang niet meer zoveel pijn als eerst. Het geneest heel goed. We houden jullie op de hoogte! Veel liefs van ons❤️


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square