Behandeldag 15 Villa Medigrun

Vrijdag was de allerlaatste dag bij Villa Medigrun. Het was weer moeilijk uit bed komen voor Alicia maar we waren toch weer aardig op tijd. Ze is ontzettend uitgeput van deze 3 lange zware weken. En haar lichaam moet nu ook nog eens extra hard werken door al die stammies! Met de operatie pijn gaat het al een stuk beter. Ze kan al zachtjes een beetje op haar zij en buik liggen. Elke dag gaat het ietsje beter!🙂 Haar infuus werd voor de laatste keer geprikt. Haar armen hebben nu wel genoeg van al die prikken. Ze kreeg 4 infusen. De eerste was Vitamine C daarna Glutathion, Alpha Liponzuur en B-vitamines. (De eerste 3 heeft Alicia vaak als combinatie gekregen en dat is voor de Mitochondriën die o.a. zorgen voor het omzetten van energie). Energie heeft ze natuurlijk hard nodig! Het waren 3 kleine flesjes en een grotere. We waren dus snel klaar. Dat wilde Alicia graag op de laatste dag zodat ze nog veel kon rusten voordat we zaterdag zouden vertrekken. Daarna nog de voorlopig laatste gemene Thymus injectie. Ze hebben hele zachte grote dekens met Villa Medigrun erop, waar Alicia elke dag onder lag. Alicia wilde heel graag zo'n deken meenemen en vroeg aan Michael of dat mocht. En jaahoor dat mocht zeker!!😃 Onder het laatste infuus kregen we een evaluatie en uitleg over alle test uitslagen. Ook hebben we een hele hippe usb stick meegekregen waar alle uitslagen op staan. Het waren zware weken maar we gaan met een goed gevoel naar huis. Nu thuis verder herstellen, stapje voor stapje. Het zal met veel ups en downs gaan. Ze zeggen dat de rollercoaster nu pas echt begint. Voordat we weg gingen natuurlijk nog even wat foto’s gemaakt met Michael, Elke en Robert. Ook was het Robert, uit Canada zijn laatste dag. Dus het afscheid viel zwaar. We vonden het heel fijn dat we Robert hebben leren kennen. We wensen hem heel veel sterkte en succes met zijn herstel. Ook houden we contact en gaan elkaar zeker nog een keer zien❤️. Ook willen we Michael en zijn team bedanken voor de goede zorg en de speciaal op Alicia afgestemde infusen en supplementen. In totaal heeft Alicia ongeveer 50 infusen gehad en een grote tas vol met supplementen die ze thuis moet nemen. Ook zullen er wekelijkse telefoongesprekken plaatsvinden met Michael. Heel erg fijn dat je zo goed in de gaten gehouden blijft worden! Het was ook heel fijn dat het heel rustig was in de kliniek en dat Alicia een (donkere) kamer voor haarzelf had. Er werd van alles gedaan om het Alicia zo makkelijk mogelijk te maken. Warme kruikjes, voor haar koude voeten werden ook speciaal voor haar gemaakt. Zaterdag zijn we vertrokken naar huis met 1 overnachting. In 1x doorrijden red Alicia niet. Zondag rijden we het 2de stuk naar huis. En dan thuis verder herstellen. Nu niet meer elke dag een blogje want veel is er dan niet te melden. Nu eerst een beetje rust. Maar zodra we nieuws hebben melden we dat natuurlijk gelijk😊! Nogmaals iedereen hartelijk dank voor jullie medeleven, alle lieve berichtjes, (lopende) acties en natuurlijk alle donaties!! Zonder jullie hadden we deze behandeling niet kunnen doen. Dankjewel allemaal!! ❤️ 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square