Behandeldag 14 Villa Medigrun

Alicia had vannacht nog steeds niet echt goed geslapen. Gister had ze ibuprofen genomen tegen de pijn en moest ze haar morphine pleisters weer plakken. Dit heeft denk ik wel een beetje geholpen want vandaag ging het gelukkig iets beter met de pijn. Overeind komen en zitten is nog wel erg pijnlijk. Ik heb haar nog geholpen met aankleden want bv haar sokken aan doen lukt echt niet. Vandaag weer 4 goede infusen. De eerste was om haar lever te ondersteunen met detoxen. De tweede was Vitamine C, en daarna een Meyers Cocktail met een mix van o.a. vitamine B1, B6, B12, Magnesium en Calcium. Als laatste nog eentje met aminozuren. Deze laatste heeft ze na overleg vandaag gekregen zodat ze morgen een korter dagje heeft. Dat wilde ze graag. Het blijkt dus dat je van Magnesium erg moe en slaperig kan worden. Ze vroeg zich al af waarom ze ineens extra moe was en toen kwamen we er dus achter dat er Magnesium in zat. Ook toen we thuiskwamen was ze extra moe. Alicia werd nog een massage aangeboden maar dat zag ze echt niet zitten. Ze zei: ik weet niet eens hoe ik moet liggen zonder pijn te hebben. Misschien een voet massage, vroegen ze. Alicia en voetmassage gaat helaas niet samen. Als je aan haar voeten zit krijg je gelijk een dreun. Eigenlijk hoef je maar naar haar voeten te kijken en krijg je al bijna een dreun 😂 Dus vandaag mocht Patrick de massage. Dat had hij ook wel even verdiend. Toen Alicia's infusen klaar waren kreeg ze nog een injectie en haar pleister van de operatie werd verschoond. Die zat erg goed vast dus dat was erg pijnlijk en ook gelijk weer een gratis wax-behandeling 😬 Er werd een waterdichte pleister opgedaan zodat ze kan douchen. Het wondje zelf is amper 2 mm groot en zit dicht met een hechting. De pijn komt vooral van wat er van binnen allemaal moet herstellen. Om 15.00 waren we weer op weg naar huis. Nu nog maar 1 dagje te gaan. Wat is de tijd achteraf toch snel gegaan. Zaterdag zullen wij de eerste helft rijden, overnachten in een hotel en zondag de andere helft rijden. Nog een paar daagjes en dan zijn we weer thuis! We hebben een aantal lieve berichtjes gekregen van mensen die Alicia graag een kaartje willen sturen💚. Daarom willen we haar adres hieronder vermelden voor iedereen die het leuk vindt om een kaartje te sturen. Alicia Kellner Wagenmakerstraat 6 8011 JR Zwolle Op naar het laatste dagje💪🏻💚 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square