Behandeldag 13 Villa Medigrun

21 Maart 

De dag na de stammies. Alicia had niet zo heel goed geslapen. Ze had zoveel pijn aan haar heup. Ze wilde vanmorgen niet uit bed om naar de kliniek te gaan. Maar het was toch beter om te gaan. Ik heb ze geholpen om uit bed te komen en met aankleden. Wat een gedoe met die pijn! Het ging allemaal iets langzamer nu. We waren ook een half uur later in de kliniek maar dat was geen probleem. Infuusje werd weer geprikt en ze kreeg ‪om 10.45‬ een grote zak met procaine tegen de pijn. Goed plan, dat heeft ze echt nodig. Het infuus mocht niet te hard lopen dus de zak was pas ‪om 14.15‬ leeg. Dat was ook het enige infuus van vandaag. De pijn werd er niet minder van helaas. Ze wist gewoon niet hoe ze moest liggen zonder pijn te hebben. We probeerden van alles en waren met verschillende kussens in de weer. Ze was ook misselijk en we denken dat dat van de narcose is. Dus ik hoop dat dat snel over is. Ook lukt het haar niet om haar rechterbeen op te tillen. Dit komt waarschijnlijk nog door de narcose. We moeten haar been steeds optillen met schoenen aandoen, in en uit de rolstoel maar we lachen er maar om. Dit heeft ze wel vaker. Om ongeveer 15.00 waren we thuis. We waren aan het bedenken hoe we de trap af moesten naar ons verblijf (want dragen gaat nu niet) toen haar oog viel op de sneeuw die er nog steeds lag. Patrick ging een klein sneeuwpopje bouwen⛄️. En Alicia deed de finishing touch. Toch nog weer even gelachen vandaag, niet te hard want dat is nog pijnlijk. Alicia had veel honger vanavond dus hollandse pot dan maar. Ik had extra veel opgeschept en zei, eet maar wat je op kan. Het was bijna op dus het had best wel gesmaakt. Nu hopen dat ze vannacht beter slaapt maar zolang ze veel pijn heeft en alleen maar op haar linkerzij kan liggen en een beetje op haar rug zal dat moeilijk worden. Ook omdat ze elke keer als ze wil verliggen onze hulp nodig heeft. Dat gaat 's nachts natuurlijk niet. Het heeft tijd nodig om te genezen dus die tijd mag wel iets sneller gaan want het kost Alicia ontzettend veel energie. Door de pijn verkrampen haar spieren en kan ze niet ontspannen. Het is natuurlijk voor een goed doel maar het maakt alles wel nóg zwaarder. Nog maar 2 daagjes te gaan!💚 Wat gaat de tijd toch snel!


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square