Behandeldag 11 Villa Medigrun

Morgen is het stamceldag!

Afgelopen weekend was een rustig weekend. Alleen de nacht van zaterdag op zondag had ze weer zoveel jeuk dat ze weer bijna niet had geslapen. Ze had zaterdag wel gedouched maar of dat daarvan was weten we niet. De nacht van zondag op maandag ging het weer goed met de jeuk en had ze gelukkig redelijk geslapen. Ze werd alleen wel weer wakker met veel spierpijn en wilde liever in bed blijven liggen. Vanmorgen de taak van Patrick om de auto alvast voor te verwarmen en te ontdoen van een pak sneeuw. Ik had al een warme kruik gemaakt voor Alicia zodat ze daar ook wat warmte van heeft. Eenmaal in de auto en ja we waren weer stipt op tijd, vroeg ik aan Alicia of ze het dekbed over zich heen wilde hebben maar ze zei: Nee, want het dekbed is ijskoud!⛄ Tja, die heeft ook de hele nacht in de auto gelegen... Mmmm, volgende keer ook maar even opwarmen dan 😇 De wegen waren gelukkig goed te rijden, de sneeuw ontdooit al een beetje door de ☀overdag. We begonnen vandaag weer met het infuus prikken wat helaas niet zo makkelijk ging. Ik snapte er niks van want Alicia heeft hele goede aders om te prikken. Maar goed op de duur was het toch gelukt en konden de infusen weer beginnen. Alleen maar goede infusen vandaag. Eerst een Glutathion infuus gevolgd door Vitamine C, daarna Alfa Liponzuur en daarna het Minion pee infuus. Een mix van aminozuren, vitamines en mineralen. Dan nog een injectie en om 14.15 waren we klaar dus dat was lekker vroeg. Morgen is het eindelijk stamceldag! We moeten om half 12 op de plek zijn waar ze onder narcose de stamcellen uit haar heupbot zullen halen. Het is een uur rijden maar Alicia kan in de auto gelukkig lekker plat op haar matrasje liggen. Ze begint nu toch best wel een beetje zenuwachtig te worden (en wij ook 😉) maar ze heeft er ook erg zin in! Eindelijk tijd om stapje voor stapje beter te worden!🍀💚 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square