Behandeldag 10 Villa Medigrun

Alicia zei gisteravond, ik laat je ‪morgenochtend‬ weten hoe ik me voel en dan kijk ik of we gaan of niet. Ze appte me ‪om 8 uur‬ en ze was aan het twijfelen of ze moest gaan of niet. Ze had niet goed geslapen en was nog steeds heel erg moe. Het gaat gelukkig wel al iets beter als gister maar ze wilde het niet weer erger maken door toch te gaan. Ik appte dr. Michael of het belangrijk was dat ze kwam vandaag. Vandaag was het geen probleem als ze niet kwam maar maandag moet ze wel komen ivm een belangrijke injectie. Hij zei dat ze vandaag wel een rustdag heeft verdiend. Alicia was blij dat ze nu 3 dagen kan rusten. Dat heeft ze wel even nodig. Ze heeft vanmorgen toch nog een paar uur geslapen. Thuisblijven voelt wel een beetje als spijbelen maar ze weet dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. Patrick en ik zijn 's middags nog even naar de kliniek gereden. We wilden nog afscheid nemen van Angela en Tanis uit Canada, het was hun laatste dag vandaag. Wat een super lieve vrouwen zijn dat toch, we gaan ze missen. Ook hadden we nog wat vragen over de supplementen die Alicia had gehad. En we kregen nog wat informatie over de stamcel dag van aanstaande dinsdag. Het komt nu echt dichtbij maar we blijven nuchter en laten het maar over ons heen komen. Het heeft geen zin ons druk te maken. Alicia had haar infuusnaald van woensdag nog in haar arm zitten dus die moesten we er zelf uithalen. Het moeilijkste was die pleister er af te halen, elke keer toch weer een gedeeltelijke wax behandeling 😂 Dat silliconen infuusje was er gelukkig zo uit. Eerst maar een rustig weekend en maandag gaan we er weer voor 💚🍀 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square