Β 

Behandeldag 9 Villa Medigrun

Vandaag was het moeilijk wakker worden. Alicia was echt zo moe en had zoveel pijn dat ik dacht, die krijgen we niet naar de kliniek vandaag. Ik heb haar uit bed geholpen en haar geholpen met aankleden, iets wat ze normaal altijd zelf doet. Ik vind het zo knap van haar dat ze toch de kracht πŸ’ͺ🏻 vond om naar de kliniek te gaan maar het was op het randje hoor. We zaten later dan normaal in de auto maar het maakt gelukkig niet uit hoe laat we in de kliniek zijn. Toen dr. Michael zag dat Alicia zo moe en bijna niet aanspreekbaar was heeft hij gelijk de infusen voor vandaag aangepast. Vandaag stond eerst Chelatie (dat is om de zware metalen af te voeren) gepland maar hij vond dat geen goed idee. Hij zei dat ze dat nu niet aan zou kunnen. Ze moet nu eerst aansterken voor volgende week. Ze kreeg vandaag energie infusen. Eerst Vitamine C, daarna Methionine, dan B-vitamines + magnesium en calcium etc. en als laatste Zink, dat vervelende prik/ branderige infuus πŸ™ Tijdens het 3e infuus ging Alicia proberen te slapen, oordopjes in, ook al is het hier erg stil, en ze wilde niet gestoord worden. Maar slapen lukte helaas niet. Het infuus met Zink begon vandaag weer te prikken maar dr. Michael hoopte toch dat ze het nog 15 min vol wilde houden. En ze hield het langer vol, het infuus was bijna leeg πŸ˜‡. Ze vroegen tussendoor ook of Alicia een massage wilde maar dat zag ze echt niet zitten. Omdat er toen een plekje vrij kwam werd mij de massage aangeboden, daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. Het was echt een heerlijke ontspannende massage 😁 Alicia kreeg voordat we naar huis gingen nog 3 nieuwe supplementen mee waar ze morgen mee moet beginnen, dat is voor de bacterie in haar darmen. De vervanging voor het misselijk makende supplement van gisteren. Met de jeuk ging het vandaag wel beter. De kans is groot dat het een bijwerking van de Fentanyl (morphine) pleisters is. Omdat ze zoveel pijn heeft zit afbouwen er verlopig niet in. Alicia was heel blij dat we naar huis konden en β€ͺom 15.00‬ waren we thuis. De energie infusen hebben helaas niet geholpen, Alicia is nog steeds extreem moe en voelt zich echt niet goed. Gelukkig houden ze in de kliniek rekening met 2 dagen dat een patiΓ«nt niet in staat is om naar de kliniek te komen. Als Alicia zich morgen nog steeds zo slecht voelt, zit de kans er in dat we morgen overslaan. Zo heeft ze een lang weekend om bij te komen. Alicia had vandaag al het gevoel dat ze niet moest gaan omdat ze dan te ver over haar grenzen zou gaan. Dat maakt alles altijd nog erger. Het heeft helaas dus niet veel goed gedaan om toch te gaan. Had ze nou maar naar haar gevoel geluisterd. Het enige wat ze nodig heeft is heel veel rust. Het belangrijkste is dat ze zich dinsdag goed genoeg voelt voor de lange zware stamceldag. We willen iedereen ook nog heel erg bedanken voor de lieve reactie's op onze blogs, dat doet Alicia en ons erg goed!! Superlief dat jullie zo meeleven ❀ 


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
Β