Behandeldag 8 Villa Medigrun

Het was voor Alicia een beetje moeilijk opstaan vanmorgen, ze kon nog wel een halve dag slapen zei ze. Ze heeft wel redelijk geslapen vannacht. De jeuk was niet helemaal weg maar was niet zo erg als eerst gelukkig. De zalf die ze had gekregen hielp helaas niet maar ze had zich voordat ze ging slapen ingesmeerd met vaseline, dat helpt soms wel een beetje. Weer precies om half 10 vertrokken wat ik steeds weer knap vind, we rijden altijd op tijd weg. Gelukkig was het niet zo’n saaie dag als gisteren, vandaag scheen zomaar de zon☀️. Het eerste wat Dr. Michael vandaag zei toen hij Alicia haar kamer in reed was: Je histamine uitslag is er en die was goed!! Wat was ze blij, gelukkig geen histamine-vrij dieet! 🎉 De infuusnaald zat er nog in en ze kon gelijk weer “aangesloten” worden. Het eerste infuus was weer om haar lever te ondersteunen en het tweede infuus was vitamine C. Toen ging het infuus weer zeer doen. Alicia had al gezegd dat die niet lekker zat. Rond het infuus werd het dik iets wat ze nog niet eerder had gehad. Het was wel een teken dat het infuus niet meer goed zat. Brigitte besloot om opnieuw te prikken in haar andere arm. Zoals jullie weten heeft Alicia veel ervaring met infuus/bloedprikkers en Brigitte deed het vakkundig en heel goed. Ze zei dat Alicia goede aders heeft maar het ligt ook echt aan de ervaring van de prikster. Daarna kreeg ze Glutathion, Alpha-liponzuur en Vitamine B infusen. En als laatste een grote fles Aminozuren. Ook kreeg ze nog B12 ingespoten in haar infuus en natuurlijk ontbrak de Thymus injectie niet vandaag. Om half 3 waren we weer klaar. Volgens mij was het het Vitamine B infuus die een beetje fluoriserend geel was. En je raadt het misschien al, deze keer Minion-pee😂. Alicia ziet, ook al is ze zo ziek, de humor er altijd wel van in. Alicia had tijdens haar lunch de capsule genomen voor de slechte bacterie in haar darmen. Dr. Michael had al gezegd dat je hier misselijk van kunt worden. Ze had ook al gelezen op de verpakking dat er lemon in zat. Alicia wordt altijd misselijk van citrusvruchten maar ze zegt ik probeer het wel. Nou dat ging niet helemaal goed. Ze werd zo ontzettend misselijk en dat werd nog erger in de auto naar huis. Een rit met veel bochten, wat het natuurlijk niet echt beter maakt... ze moest echt bijna spugen. En wat duurt de autorit dan lang he? Ze krijgt nu gelukkig iets anders voor de bacterie. De misselijkheid is 's avonds nog niet weg maar gelukkig wel iets gezakt. Hopen dat het morgen weg is. Wel heeft ze steeds ontzettend kramp in haar spieren. Weer tijd voor een been 'massage'. We realiseerden ons dat ze vandaag precies op de helft is. Wat gaat het snel! Ook hebben we nog ontzettend goed nieuws💚! De operatie datum staat geplanned op dinsdag 20 maart! Op deze dag worden er onder narcose beenmergstamcellen uit haar heup gehaald, de stamcellen schoongemaakt en via infuus weer teruggegeven. Wat is dit spannend! Alicia was eerst best zenuwachtig voor de operatie maar we hebben al van meerdere mensen gehoord dat het eigenlijk allemaal reuze meevalt. Ze heeft er zin in!

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square