Behandeldag 7 Villa Medigrun

Alicia heeft al 3 nachten bijna niet geslapen. Dat komt door de extreme jeuk non-stop over haar hele lichaam, vooral 's nachts. Dit is een klacht die ze al maanden af en toe heeft en ze wordt er helemaal gek van. Ze komt er niet door in slaap en als ze 3 nachten bijna niet slaapt worden al haar klachten alleen nog maar erger. Dus ik wist al, dit wordt een zware dag.

In de kliniek is dr. Michael vastbesloten om de oorzaak van de jeuk te vinden. Ze heeft voor nu zalf gehad om te kijken of het de jeuk verminderd zodat ze vannacht hopelijk wel kan slapen. De infusen vandaag stonden ook in het teken van de jeuk. Heel erg fijn dat er zo naar je symptomen gekeken wordt en daar ook gelijk iets aan gedaan wordt! Alicia’s eerste infuus was weer een Glutathion infuus en daarna een infuus om haar lever te ondersteunen. Alicia’s lever heeft wat moeite om de afvalstoffen af te voeren. Dit infuus moest heel langzaam inlopen en duurde 2 uur. Daarna kreeg ze nog een infuus met Neo-Minophagen. Dat is om virussen te doden.

Ook waren de uitslagen van de ontlasting binnen en er blijkt een hele slechte bacterie in haar darmen te zitten die veel kwaad doet. Hier heeft ze gelijk een natuurlijk middel voor gekregen om de bacterie te doden. We zijn erg blij dat er zo goed en uitgebreid onderzoek wordt gedaan en dat ze er ook meteen een middel tegen krijgt.

Over doden gesproken. Er was een patiënt die naar de wc ging. Ze wil de wc deur openen en ze zegt: Ow, er zit iemand op want de deur werd tegengehouden aan de andere kant en iemand zei iets in het Duits. Dus we staan even te praten met haar en ik zeg na een tijdje, volgens mij zit er niemand op de wc hoor? Patrick ging even kijken en idd er zat niemand op. Haar mond viel open 😲 Ze zegt maar ik hoorde echt iemand!! Nu moeten jullie niet denken dat ik gek ben hoor!! Ze was helemaal van slag en we stelde haar gerust dat we niet dachten dat ze gek was. Patrick zei later dat de deur soms wat klemt. Wat betreft die stem 🤔 daar heb ik geen verklaring voor. Maarja we zitten ten slotte wel in een heel oud landhuis👻👻👻.

Niet alleen Alicia had een slechte dag vandaag, ook de 2 andere patiënten waren erg moe en konden niet veel licht verdragen. Gelukkig zitten er in elke kamer rolluiken en er werden zelfs een paar lichten in de gang uitgedaan om het de patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Heel erg fijn! Het was vandaag dus ook erg stil in de kliniek. Lekker rustig voor Alicia.

Om half 3 waren we klaar en kon Alicia eindelijk uitrusten. We hopen op een goede nacht vandaag! 💚

De darkroom

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square