Behandeldag 6 Villa Medigrun

Afgelopen weekend hoefden we niet naar de kliniek, geen infusen en geen vies drankje. Alleen maar rust. Alicia heeft niet echt van haar weekend kunnen genieten want ze had extreem veel spierkrampen en was ontzettend moe. Ook heeft ze amper geslapen. We hebben haar daarom maar met rust gelaten en hebben zelf samen buiten een rondje gelopen. We zitten in een hele mooie omgeving hier. We zagen heel veel sneeuwklokjes en laten die nu allemaal groene hartjes hebben, nou ja ondersteboven dan 💚

‪Maandagochtend‬ weer vroeg op om naar de kliniek te gaan. Het regende een beetje dus het was saai buiten. Eenmaal in de kliniek ging alles weer vanzelf. Alles stond al klaar en het infuus werd weer geprikt. Het werd haar rechtse arm deze keer maar haar ader had er geen zin in vandaag dus dan maar weer in haar linkse arm.

Vandaag kreeg ze een anti-histamine protocol. Alicia had dit weekend 's nachts veel jeuk en dr. Michael denkt dat het misschien komt door een teveel aan histamine. Er is een histamine test gedaan maar de uitslag daarvan is nog niet binnen. Toch kreeg ze vandaag dit protocol beginnend met vitamine C, Methionine (om histamine te verminderen), Lactic acid (tegen de pijn en voor je darmen), B-vitamines + mineralen en als laatste nog een infuus met alleen Zink. De Zink is nog een aanvulling op de chelatie van vorige week donderdag omdat die ook de Zink uit je lichaam haalt, wat dus weer aangevuld moest worden. Ook is uit de bloedtest gekomen dat Alicia zoiezo niet voldoende Zink heeft.

Tijdens het laatste infuus mocht Alicia nog even op de bemer-mat om te helpen tegen haar pijn. Alleen de Zink, wat erg gemeen spul is, deed op den duur ontzettend veel pijn in haar hele arm. Hij werd langzamer gezet en zelfs nog verdund. Dit hielp alleen nog niet. Pas toen hij nog langzamer gezet werd ging het beter. Maar hierdoor duurde het heel erg lang voordat het infuus klaar zou zijn dus vroeg Alicia of ze mocht stoppen. Het was inmiddels al half 3 en Alicia zei dat ze zo moe was dat ze echt niet meer langer kon. Gelukkig vond Dr. Michael het goed en mochten we naar huis.

Eenmaal thuis wilde Alicia 's avonds zo graag frietjes eten. Ze had dit echt wel verdiend! Het is niet gezond maar een beetje vet mag en kan ze wel hebben 😊

Oja en wat Alicia ook nog zei vandaag: Na mijn roze infuus, had ik unicorn pee 🦄 en op de weg naar huis zag ik ook nog een hele mooie regenboog 🌈.  Haar dag kon even niet meer stuk 😂.

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square