Behandeldag 5 Villa Medigrun

Vannacht had Alicia redelijk geslapen. Ze was wel vaak wakker maar viel ook weer snel in slaap. De pijn in haar benen was minder en haar hoofdpijn was gelukkig weg. Het waren dus toch bijwerkingen van de chelatie dag en ons was al verteld dat deze bijwerkingen meestal voorkomen. We zaten weer op tijd in de auto en alles stond weer klaar in de kliniek.

Ik moet zeggen dat we zo goed verzorgd worden, niet alleen Alicia met een heerlijke sandwich en warme kruikjes maar wij ook met smoothies, heerlijke soep en koffie zoveel je maar wilt. Elke is degene die dat alles verzorgd en ze is ook nog eens heel erg lief en zorgzaam. Alles wat je nodig hebt daar zorgt ze voor! En de bakker is ook nog eens heel dichtbij voor bv een lekkere koek bij de koffie. We komen echt niks tekort daar.

Maar eerst natuurlijk een fotomomentje met Natasja en Robin omdat het vandaag hun laatste dag was 😢. Het was een goed idee om dit gelijk 's morgens te doen als iedereen er nog soort van “fris en fruitig” uit ziet. En wat zijn de foto’s leuk geworden en wat hebben we gelachen!! 😂Het was een goed begin van de dag.

Vandaag kreeg Alicia 5 goede infusen. Glutathion, Vitamine C, Amino zuren, B-vitamines en nog een infuus om de goede metalen weer aan te vullen na de chelatie. Het ging allemaal vlot en Alicia kon tussendoor lekker rusten. Voordat het laatste infuus klaar was mocht Alicia nog even op de bemer-mat. (Dit is een mat waar je gewoon op moet liggen en verder niks van merkt) Deze zorgt voor een goede doorbloeding, versterkt het immuunsysteem en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Na een aantal behandelingen zou het ook goed helpen tegen de pijn.

Deze week zijn al een aantal standaard bloedresultaten teruggekomen waar niet veel nieuws uit is gekomen sinds deze bloedresultaten bij Alicia eigenlijk altijd goed zijn. De uitgebreidere resultaten zullen we volgende week krijgen. Er wordt ontzettend veel en uitgebreid getest waardoor het even duurt voor de resultaten er zijn.

Alicia heeft de eerste week van de behandeling heel goed doorstaan. We vinden het superknap van haar 💪 Het weekend kwam voor Alicia precies op tijd want vandaag was ze erg moe en slaperig. Voor haar is het dit weekend dus uitslapen en bijkomen. We zijn toe aan een heerlijk relaxed weekend. Ik denk niet dat er in het weekend veel gebeurd dus jullie begrijpen vast wel dat we dan geen update zullen plaatsen.

Natasja en Robin, we gaan jullie ontzettend missen! We vonden het geweldig om jullie te ontmoeten. Ook al lukte het niet om veel te kletsen, vond Alicia het toch heel fijn om jullie in de buurt te hebben om haar altijd gerust te stellen over wat ze kan verwachten. Hopelijk zijn we allemaal snel in staat om eens bij elkaar op bezoek te gaan!! ❤❤

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square