Behandeldag 4 Villa Medigrun

Vandaag was het chelatie dag. Dat is om de zware metalen af te voeren. Een chelatie dag bestaat uit 5 á 6 infusen. Eerst beschermende middelen voor de nieren, een glutathion infuus om de lever te helpen alles af te voeren, wat versterkende infusen en natuurlijk de verschillende chelatoren. Na de DMSO moest ze haar urine opvangen en dat zal onderzocht worden op welke en hoeveel metalen er afgevoerd zijn. De volgorde in dit protocol en de verschillende ondersteunende middelen zijn zo goed op elkaar afgestemd dat het werkt en veilig is.

Alicia’s eerste infuus was de alpha liponzuur. Toen dat eenmaal liep vroegen ze of Alicia een massage wilde. Ze wilde dat wel en het was toch wel erg relaxed. Het viel haar erg mee. Omdat Alicia heel erg gevoelig is deed de masseuse het heel zachtjes.

Eenmaal klaar kwam Alicia erachter dat het infuus niet meer liep. Uit ervaring weet Alicia dat dan de kans groot is dat het infuus niet meer in de ader zit. Ze gingen nog wel even kijken of het zo was met als gevolg een brandende pijn. Ze waren heel lang bezig om te kijken of ze het infuus nog goed konden krijgen maar Alicia wist al dat dat geen nut had. Dus het beste was om opnieuw te prikken en ze wilde het in haar andere arm. Dat lukte niet in 1x. Dit duurde allemaal zo lang dat Alicia haar energie, wat ze al niet heeft, al weer op was. Ze was er zo moe van en ook erg van slag. Als iets op een dag verkeerd of anders gaat heeft ze daar heel veel last van. Ze kon haar rust tijdens de andere infusen niet meer vinden ook omdat ze heel veel moet drinken en dus steeds veel moet plassen.

Omdat ze heel veel van dat groene drankje moet drinken, minimaal 1.5-2 liter plus nog een liter water met andere druppels kreeg ze dat niet voor elkaar, haar energie was op. Gelukkig kreeg ze een vervanging voor het groene drankje en krijgt ze het in tablet vorm. Dat hadden we eerder moeten weten. 3x per dag 3 tabletten is natuurlijk veel makkelijker. Ze zal nog wel veel moeten drinken maar dit scheelt al enorm. Ze moet toch ook haar rust nemen anders houdt ze het niet vol.

Alicia heeft als reactie op de chelatie wel ontzettende hoofdpijn en hele erge beenkramp. Dit is wel normaal en zou morgen minder moeten zijn. Als Alicia beenkramp heeft vindt ze het erg fijn als ik over haar benen wrijf en haar enkels zachtjes masseer. De pijn wordt dan echt minder dus voordat ze (vroeg) ging slapen heeft ze nog een been / enkel massage gehad. Met minder pijn kan ze dan beter in slaap vallen.

We vinden dat ze het zo goed doet allemaal want het is niet niks. We zijn supertrots! ❤️

Morgen gelukkig een herstel dag zonder zware infusen dus we hopen dat ze dan meer kan rusten 🍀💚

Afvoeren zware metalen

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square