Behandeldag 3 Villa Medigrun!

Vannacht weer redelijk geslapen maar het was moeilijk wakker worden. Om half 10 weer op weg in de voorverwarmde auto, een extra kussen en ook nog een kruikje. Alles om het haar wat comfortabeler te maken 😁 De kliniek is op de eerste verdieping. Het is een oud landhuis. Elke dag moeten we 3 trappen op, wat Alicia natuurlijk niet kan, maar daar hebben we iets op gevonden. Haar douchekrukje die we ook meegenomen hebben fungeert als draagstoel. Ze wordt elke dag door dr. Michael en Patrick naar boven en naar beneden getild. Gelukkig weegt Alicia niet zoveel😄. Er is wel een traplift besteld maar die was niet meer op tijd voor ons helaas. Vandaag weer begonnen met de capsules, drankje en ja hoor, het vieze groene drankje met het glazen rietje. Hier heeft ze in de kliniek zo'n 2 liter van gedronken. Het drinken ging goed met haar neus dicht en daarna gelijk wat eten zodat ze de vieze smaak niet proeft. Door al dat drinken moest ze alleen nóg vaker plassen. Soms wel elk kwartier! Wat ook nog een heel gedoe is met rolstoel én infuuspaal. We zaten te denken hoe dit beter kan.... 🤔 Oja! Draadloos infuus via wifi😂! Ze werd weer aangesloten op het infuus. Eerst het detox infuus en daarna de vitamine C, glutathion en de alpha liponzuur infusen. Hetzelfde als gisteren. Morgen komen als het goed is bloeduitslagen binnen waardoor haar programma aangepast wordt. Ondertussen kreeg ze ook een yoga lesje waarbij ze alleen maar moest liggen en luisteren, maar daar werd ze zo moe van dat het een kort lesje werd. Misschien dat het volgende week beter gaat. We hebben ook kennis gemaakt met Robert uit Canada. Hij is gelijk met ons begonnen en zien we dan ook elke dag. Alicia kreeg weer een heerlijke lunch en wij weer een soepje. Ze zorgen heel erg goed voor ons hier. Onder de lunch kwam Robin even op "visite" bij Alicia. Die meiden hadden even wat gezelligheid zo samen. Als laatste de thymus injectie en om half 4 waren we klaar. Dag 3 zit er op 💚🍀 

Villa Medigrun

Heerlijk groen drankje

Ziet er gezond uit

Voor de verandering een infuusje

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square