Behandeldag 2 Villa Medigrun

Alicia had vannacht redelijk geslapen en dat is zeldzaam. Om half 10 zijn we weer vertrokken naar de kliniek. Eenmaal aangekomen stond alles al weer klaar. Het lever ondersteunend drankje en de standaard capsules. Alicia kon haar infuusnaald van gisteren laten zitten dus ze hoefde niet opnieuw geprikt te worden. Deze 'naald' kan 3 dagen blijven zitten en ze heeft er helemaal geen last van!

Als eerste kreeg ze een detox infuus voor haar lever en daarna een vitamine C infuus. Toen een glutathion infuus dat is om de lever te helpen alles af te voeren en nog een alpha liponzuur infuus dat is een antioxidant.

Van al die infusen moest Alicia natuurlijk veel plassen en naar de wc gaan kan ze niet alleen maar gelukkig kan ze op de bel drukken en kom ik haar helpen.

De bel? 🤔 Alicia had voordat we vertrokken een idee. Mam zegt ze, wil je de deurbel meenemen? Dan hoef ik alleen maar op het knopje te drukken als ik je nodig heb ipv te typen op mijn telefoon. Het is een draadloze bel dus die kan makkelijk mee. Dus Patrick het knopje er buiten afgeschroefd en de bel in mijn tas. Ik moet zeggen dit is het beste idee ever!! Ik moest er wel even aan wennen want ik dacht steeds dat er iemand voor de deur stond 😀. Maar nu ik er eenmaal aan gewend ben gaat het perfect.

We werden vandaag weer verwend met een heerlijke gezonde smoothie en een soepje tussen de middag. Het soepje was veel te pittig voor Alicia dus werd er speciaal voor haar een heerlijke sandwich gemaakt! Echt ontzettend lief!! 💚

Ook vandaag kreeg Alicia weer de thymus injectie en ‪om 14.00 uur waren we klaar en mochten we al naar huis. Gelukkig niet teveel tegelijk. Langzaam opbouwen is goed voor Alicia. Eenmaal thuis is ze extreem moe en is ze amper aanspreekbaar. Het is een soort van moeheidsaanval waarbij ze niet kan bewegen en elk geluidje als een explosie van pijn binnenkomt. Na een paar uur zakt dit weer weg. Deze aanval heeft ze sinds vrijdag elke middag gehad. Maar ze zegt: liever alleen 's middags zo'n aanval dan dat ze overdag in de kliniek helemaal niet aanspreekbaar is. Hoop dat ze vannacht goed slaapt want morgen is weer een lange dag 🍀💚

Sandwich speciaal voor Alicia
Infuus

#VillaMedigrun

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square