Geweldig Nieuws!!!

Dankzij onze eerdere post op Facebook waarop wij aangaven dat er voor Alicia speciaal een plekje vrij is gemaakt in de kliniek heeft iemand aangeboden om een deel van de behandeling te financieren. Dit moeten wij wel terug betalen maar er zitten geen extra kosten aan verbonden. Wat waren we blij om dat nieuws te krijgen!!! EN daardoor kan Alicia volgende week maandag ‪5 maart‬ al beginnen met haar behandeling!! Wat zijn we ontzettend blij!! Het is bijna onwerkelijk en we vinden het erg spannend allemaal. Eindelijk een kans op een nieuw leven!!💚 Jullie zullen begrijpen dat donaties nog steeds nodig zijn om deze lening terug te kunnen betalen. We zijn iedereen dankbaar die ons zo gesteund hebben en we hopen dat jullie dit blijven doen zodat we deze financiële zorgen snel achter ons kunnen laten en dat Alicia zonder zorgen aan haar nieuwe leven kan beginnen🍀. De bedoeling is dat we vrijdag ‪2 Maart‬ naar Duitsland vertrekken en we zullen 2 dagen over de reis doen. Dit omdat Alicia niet in staat is in 1 dag te reizen. We hebben gekozen voor een kliniek genaamd Villa Medigrün in Otzberg. We hebben lang en goed onderzoek gedaan en hebben veel mensen gesproken die daar de stamceltherapie hebben gedaan. We hebben er een goed gevoel over en weten dat we juiste keuze hebben gemaakt. Alicia zal daar behandeld en begeleid worden door een team van artsen onder leiding van Dr. Michael Wittstadt. (hij was 4 jaar medisch hoofd van Infusio Frankfurt). Omdat Alicia zo ziek is hadden ze voor haar snel een plekje kunnen reserveren. Deze behandeling duurt 3 weken ipv 2 weken. In het geval van Alicia vinden we deze extra week zorg erg belangrijk. Iedere patient krijgt een individuele aanpak gericht op alle onderzoeksresultaten welke in de eerste dagen in de kliniek gedaan worden. Nadat de bloed/onderzoeksresultaten binnen zijn krijgt Alicia haar eigen op maat gemaakte programma. Het is een dagbehandeling dus Alicia zal niet 3 weken in de kliniek zelf verblijven. We hebben een rustig verblijf geregeld ongeveer 20 min van de kliniek vandaan. Het heen en weer rijden zelf zal voor Alicia al erg zwaar zijn sinds ze nu amper in staat is om uit haar bed te komen. Laat staan het krijgen van de behandeling wat echt ontzettend zwaar zal zijn. Dit is bijna niet voor te stellen. Ze ziet er heel erg tegenop omdat het 3 hele zware weken zullen worden en ze zal blij zijn als ze weer terug thuis is met haar 'nieuwe' stamcellen! Op de Facebookpagina www.facebook.com/stichtingaliciaslasthope zullen wij updates plaatsen over hoe de behandeling verloopt en hoe het met Alicia gaat. Like dus die pagina zodat je geen update zult missen! (Ook als je geen Facebook hebt kun je via die link de updates lezen!) Wij willen dit natuurlijk met jullie delen omdat we dankzij jullie nu naar Duitsland kunnen!! DANK JULLIE WEL!!💚

Op naar Alicia's laatste hoop💪🏼! 
#VillaMediGrun #Duitsland #Otzberg

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square