Armbandjes voor het goede doel!

De gehele opbrengst van deze ontzettend leuke armbandjes gaat naar Stichting Alicia's Last Hope. Aan elk armbandje zit een ribbon met 'Hope' erop, wat verwijst naar de naam van de stichting. Ook zitten er klavertjes vier aan de armbandjes omdat we hopen dat het Alicia geluk zal brengen🍀. 💚💚 Elk armbandje is 10 euro 💚💚 (+Gratis verzending binnen NL!) Armbandje(s) bestellen? Stuur dan een mailtje naar actievooralicia@hotmail.com met daarin: - Naam + adresgegevens - De bestelling U krijgt dan een email terug met de betaalinstructies. Zodra er betaald is wordt uw bestelling verstuurd! Het zou geweldig zijn als u dit bericht wilt delen zodat we zoveel mogelijk armbandjes kunnen verkopen voor de stichting! www.aliciaslasthope.nl

#Actie #Armbandjes #Bestel

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© 2018 All Rights Reserved - Stichting Alicia's Last Hope 

  • Facebook App Icon