Veiling schilderij Peter van den Heuvel

Lieve mensen,

Vandaag start een leuke nieuwe actie. Een zakenrelatie van Patrick maakt in zijn vrije tijd schilderijen. Peter van den Heuvel maakt zijn schilderijen in een aparte eigen stijl. Om onze actie te steunen heeft Peter 1 van zijn schilderijen aangeboden om op te bieden. Het betreft een acrylic op canvas van 90x60 cm met daarop geportretteerd Miles Davis. Zie de foto bij dit artikel.

U kunt bieden vanaf € 400,- om dit mooie schilderij in uw bezit te krijgen. De volledige opbrengst zal Peter doneren aan Stichting Alicia’s Last Hope. Wij vinden dit een ontzettend mooi gebaar van Peter van den Heuvel en hopen dat velen van u een bod op het schilderij zullen uitbrengen. U kunt vanaf nu bieden op het schilderij. Op zaterdag 17 februari 5 uur Nederlandse tijd zal bekend worden gemaakt wie het hoogste bod heeft uitgebracht en daarmee het schilderij in zijn / haar bezit zal krijgen. Wij hopen uiteraard op een hoge opbrengst. We willen Peter nogmaals ontzettend bedanken voor deze mooie geste.

U kunt veel meer werken van Peter bekijken op zijn Facebookpagina https://m.facebook.com/Peters-Art-Page-1029171540513125/.

Uiteraard willen we weer iedereen die gedoneerd heeft ontzettend bedanken. Met uw steun hebben we nu ruim € 13.000,- ingezameld. We zijn op de goede weg om ons doel te bereiken.

Bied nu op dit mooie schilderij van Miles Davis!

#Veiling #Bieden #MilesDavis #PetervandenHeuvel

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square