December 27, 2018

Please reload

Recente berichten

Lieve allemaal,

Deze keer een update van mijzelf! Het is lang geleden dat er een update geplaatst is omdat dingen zoveel tijd nodig hebben om te verand...

Nieuwe update juni 2019

16 Jun 2019

1/10
Please reload

Aanbevolen berichten

Doneer en win een cadeaukaart!

28 Jan 2018

Geschreven door

Lieve mensen,

 

We zijn nu 2 weken bezig met de inzamel actie voor Alicia. Op dit moment hebben we ruim € 11.000,- ingezameld. Een heel mooi bedrag waarvoor we iedereen die gedoneerd en / of op een andere manier bijgedragen heeft ontzettend dankbaar zijn.

 

We hebben voor deze week een leuke actie bedacht waarbij u een cadeaubon van € 50,- kunt winnen als u een donatie van € 10,- of meer doet. De actie start vandaag en eindigt op zaterdag 3 februari.

 

Vul bij uw donatie aub uw e-mail adres en woonplaats in zodat we contact met u op kunnen nemen als u gewonnen heeft. We zullen de winnaar op 4 februari ook bekend maken op onze nieuws pagina en op de Facebook pagina.

 

Het betreft een keuze cadeaukaart die inwisselbaar is voor meer dan 80 andere cadeaukaarten zoals o.a. een Diner Cadeau, Saunabon, Bioscoopbon, Douglas, Bol.com, Zalando en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om het bedrag aan een goed doel te schenken. Dus voor iedereen een leuk cadeau.

 

Doneer nu € 10,- of meer en maak kans op deze ontzettend leuke cadeaubon.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op Tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© 2018 All Rights Reserved - Stichting Alicia's Last Hope 

  • Facebook App Icon