Webpagina Stichting Alicia's Last Hope eindelijk Live!!!

Lieve mensen,

Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost maar met de hulp van veel lieve mensen is het ons gelukt de web pagina van Stichting Alicia's Last Hope online te krijgen. Wij hopen dat we via deze weg voldoende financiële middelen bij elkaar kunnen krijgen om Alicia zo snel mogelijk de stamcel behandeling te kunnen laten doen. Na 8 jaar medische ellende wordt het tijd dat de zon weer gaat schijnen. Wij willen via deze weg iedereen bedanken die ons geholpen heeft zover te komen. We vertrouwen erop dat we Alicia, met uw hulp, morele en financiële steun, haar leven terug kunnen geven. Uit de grond van ons hart BEDANKT!

Patrick & Carolien Kellner

#Alicia #Lyme #Stichting #Dankuwel

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square