GEEF ALICIA HAAR LEVEN TERUG

Hoe kun je doneren?

Door een bedrag over te maken op de bankrekening van de stichting: NL75 INGB 000 821 67 04 (Swift code INGBNL2A, gevestigd te Amsterdam) t.n.v. “Stichting Alicia's Last Hope".

Liever doneren via iDeal, Bancontact of PayPal?

Door op het iDeal* logo te klikken wordt u naar de doneer pagina geleid. Namens Alicia hartelijk dank voor uw donatie.

* Om donaties via iDeal te kunnen ontvangen maken wij gebruik van de diensten van Mollie. Uw donatie wordt over gemaakt op de ABN Amro rekening van Mollie.  Mollie maakt dagelijks de donaties over op de rekening van Stichting Alicia's Last Hope.

Wil je zelf actie ondernemen?

Iedere inzet of actie van uw zijde wordt uiteraard heel erg gewaardeerd. Heb je een idee voor een inzamelactie? Laat het ons weten en we denken graag met je mee. Je kan ons bereiken door een bericht achter te laten via het formulier onder aan deze pagina. Ook zouden wij het fantastisch vinden als je dit bericht met anderen wilt delen. Bij voorbaat heel hartelijk dank! Je hebt geen idee hoeveel dat voor ons betekent!

Hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Met jullie hulp en bijdragen kunnen we Alicia weer gezond maken. Met jullie bijdrage kan Alicia de stamcelbehandeling krijgen die ervoor zorgt dat Alicia's immuunsysteem wordt hersteld waardoor zij weer een normaal leven kan leiden. Na 8 jaar ellende wordt het tijd dat ze het leven krijgt dat ze verdiend.

Om dit mogelijk te maken is een bedrag van €35.000,- nodig. Met iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, komen we een stapje dichter bij ons doel.

We vertrouwen erop dat met jullie bijdrage Alicia’s behandeling snel kan starten. Ze zou al in maart 2018 terecht kunnen voor een behandeling.

Totaal ontvangen donaties:

€ 19.583,-

Nog te gaan tot aan ons doel:

€ 15.417,-

Uw bericht is verzonden!